Dhëndri nga Kosova e merr Nusen me Helikopter dhe 6 Limuzina! (FOTO)

created by Polish

Dita e dasmës padyshim se është një nga momentet më të veçanta dhe të rëndësishme për çiftin e ri. Sigurisht se për skaj festës së madhe, ceremonia e dasmës ka edhe ko stot e veta të mëdha.

Kësaj ideje i ka shërbyer shumë mirë një llapjan nga Podujeva, i cili nusen nuk zgjodhi ta sjellë vetëm me rrota veture, por me f la tra helikopteri.

Në vend të shoqërueseve, nusen që zbriti nga qielli e kanë shoqëruar jo një, por gjashtë limuzina si një es kortë katër rrotëshe.

Kurse në tokë, atë e prisnin plot dasmorë të cilët dukeshin të mahnitur nga mënyra e manifestimit të këtij eventi si dhe tapeti i kuq, si sinonim i ekskluzivitetit dhe veçanësisë.

Gjithsesi pamjet nga brenda dasmës janë kur syer, nga ato që shihen para fillimit të saj, lirshëm mund të imagjinojmë për luksin që do ketë mbi zotëruar atë mbrëmje.

Shqiptarët në përgjithësi njihen për dasmat luksoze dhe ekstra vagante që organizojnë, në të cilat nuk kursehen shuma të majme parash për këngëtarë, tupana apo edhe thjeshtë për qejf.

Kjo mënyrë e organizimit të dasmave me makina e veshje tejet të shtrenjta, dhurata të përgjedhura dhe shpenzime të konsiderueshme të hollash, për kosovarët tashmë është bërë një lloj kulture e cila çdo vit po kultivohet dhe me të cilën siç duket kosovarët po ambientohen, pa varësisht gje ndjes së për gjithshme eko nomike në vend.

Be the first to comment on "Dhëndri nga Kosova e merr Nusen me Helikopter dhe 6 Limuzina! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*