Dasmat do te lejohen por pa “tallava” dhe “çyçek” edhe ate deri ora 21:00! Ja ne cilen shtet…

Perfaqesuesit e gastronomeve dhe komisioni per semundje infektive te Maqedonise se Veriut kane pasur takim ne te cilen jane propozuar protokolle te veçanta ku nder te tjera eshte vene si propozim qe çifti i ri te luaj vetem nje valle “Tanc” ne fillim te dasmes, te kete numer te kufizuar te mysafireve, kamarieret te jene te gjithe me maska dhe ahengu te zgjas maksimum deri ne ora 21:00, percjell Fokus.

Perfaqesuesit e odes se gastronomeve te Maqedonise se Veriut i kane propozuar komisionit per semundje infektive dhe qeverise qe te lejohen ahengjet familjare pasiqe qe ata jane me te prekurit gjate pandemise.

Sic mer vesh gazeta Lajm mizicientët nuk jane aspak te kenaqur nga propozimi sepse edhe ata kerkojne leje per muzike live, e që me të e kane edhe burimin kryesor te ekzistences se tyre.

Be the first to comment on "Dasmat do te lejohen por pa “tallava” dhe “çyçek” edhe ate deri ora 21:00! Ja ne cilen shtet…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*