“Dardan Molliqaj i vetmi politikan që mund ta rrëzojë Albin Kurtin nga pushteti” – Ja kush e thotë…

created by Polish

Analisti politik Milaim Zeka ka theksuar se Dardan Molliqaj është i vetmi politikan që mund ta rrë zojë Albin Kurtin nga pushteti.

Ai në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadiku në Kanal 10, ka theksuar se partitë tjera e kanë të pamundur ta rrëzojnë Kurtin.

Në anën tjetër, Krenar Shala ka theksuar se Molliqaj me këto a ks ione vetëm sa e i rri ton popullin dhe e rritë Vetëvendosjen.

”Me a ksi one të tilla VV do të rritet në 60%, dhe vetëm sa po i rri tohet populli”, theksoi ai.

Be the first to comment on "“Dardan Molliqaj i vetmi politikan që mund ta rrëzojë Albin Kurtin nga pushteti” – Ja kush e thotë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*