Çmime të reja të derivateve të naftës… çmimet shtrejtohen askush nuk reagon…

Gjatë ditës së sotshme komisioni rregullator për energjinë elektrike (KRRE) ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës për Maqedoninë e Veriut. Këta çmime do të hynë në fuqi nga dita e nesërme.

Çmimet për pakicë të Euro Super BS-95 dhe Euro diseli shtrejntohen për një denar për litër, respektivisht 1.5 denar për litër. Nga mesnata një litër super BS-95 do të shitet për 65.00 denarë për një litër ndërsa Dizelli do të jetë 56.00 denar për litër.

Këto çmime të reja të derivateve të naftës do të hynë në fuqi menjëherë ditën e nesërme nga publikimi i saj dhe do të jenë të pandryshueshme deri ditën e Hënë apo deri me 8 Mars.

Be the first to comment on "Çmime të reja të derivateve të naftës… çmimet shtrejtohen askush nuk reagon…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*