Çim Peka u bën të fala Kosovarëve: “Na jepni Albin Kurtin, ua japim Edi Ramën”

created by Polish

Me anë të një postimi në rrjetin social facebook, gazetari i njohur Çim Peka ka re a guar ne një shkrim.

Ai i doli në m bro jtje kryeministrit të Kosovës rreth rea gimeve të o pozitës në Kosovë për paraqitjen e Kurtit në festivalin e Canes.

Postimin e tij e ka shoqëruar me nga një foto të dy kryeministrave shqiptarë dhe ka i ron izu ar me Ramën, duke thënë “Na jepni Kurtin, ju japim Ramën”

Postimi i plotë:

“Kur e s ulmoni per kete foto, imagjino cfare duhet ti bejme ne Rames qe udheton me carter. Une do isha krenar me Kurtin kryeminister. Na jepni Kurtin e u japim Ramen. Gjithsesi foto eshte dinjitoze!”

Be the first to comment on "Çim Peka u bën të fala Kosovarëve: “Na jepni Albin Kurtin, ua japim Edi Ramën”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*