**Besojeni ose Jo** Komentatori Arab i këndon ‘Live’ në Transmetim tifozes Ruse! – (VIDEO)

created by Polish

Gjatë këtij kampionati europian në ndeshjen  Rusi – Finlandë komentatori Arab gjatë transmetimit direkt u “ç me nd” nga një tifoze Ruse të cilën e gjiruan kamerat.

Ishte një tifoze ruse, për të cilën komentatori arab ‘ra’ në dashuri qysh në shikim të parë, shkruan IndeksOnline

Kur e pa, ai filloi të këndonte, dhe ishte një këngë dashurie.

“Ajri në zemrën time u rrit dhe u dashurova. Nuk është faji im, ishte a ksi den tale Unë nuk kam asgjë tjetër në jetën time Unë, zemra ime, dhe gjithçka i përket asaj”, ishin fjalët në këngën e komentatorit

Be the first to comment on "**Besojeni ose Jo** Komentatori Arab i këndon ‘Live’ në Transmetim tifozes Ruse! – (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*