**BEFASON GANJA** “Sami Lushtaku do ta fitojë Skenderajn, Pa bërë fushatë i fiton 96%!”

created by Polish

Një nga deputetet më të zëshme të PDK-së, Ganimete Musliu ka qenë e ftuar në emisionin “Te Fidani” në T7 ku ka folur për zgjedhjet lokale që janë së shpejti.

Ajo theksoi se Lushtaku kishte fituar këtë komunë bindshëm pa bërë fushatë fare, ndërsa shton se PDK ka punuar shumë në këtë qytet që ishte i shakt ërr uar p as l uf te.

“Unë të them një gjë, Sami Lushtaku nuk njihet për hu mbje. Duke pasur parasysh s fi dat që ka kaluar, ai është një at dhetar i kalitur.

Pasi të jesh kryetar i një treve apo komune që ka qenë tërësisht e sh ka tëruar nga l uf ta dhe të ndërtosh gjithcka nga fillimi duhet shumë punë.

Kam pasur fatin të punojë me të dhe e di punën e tij dhe vullnetin. Thash edhe një herë, zoti Lushtaku nuk ka qenë asnjë minutë në fushatë dhe kishte arritur të merrte 96% të votave. Mbështetjen që e ka marrë gjatë këtyre ditëve, mendoj që tregojnë” tha ajo.

Be the first to comment on "**BEFASON GANJA** “Sami Lushtaku do ta fitojë Skenderajn, Pa bërë fushatë i fiton 96%!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*