Anxhela Pelisteri dhe Sinan Hoxha sjellin puthjen e tyre, KUJDES! Po e dëgjuat do fiksoheni keq pastaj (VIDEO)

created by Polish

Në një videoklip shumë veror, këngëtaret Sinan Hoxha dhe Anxhela Pelisteri kanë sjellur një projekt shumë të pëlqyer. Kënga titullohet ‘Puthje’ dhe erdhi me një videoklip mjaft veror.

Një kombinim artistësh shume interesant ky mes Anxhelës dhe Sinanit, që këndojnë zhanerë të ndryshëm, por kanë arritur të sjellin këtë bashlëpunim mjaft interesant.

Mbetet për t’u parë sesi do e presë publiku projektin e tyre, që vjen pas një pauze të gjatë të Sinanit dhe pjesëmarrjes së Anxhelës në Eurovision

Be the first to comment on "Anxhela Pelisteri dhe Sinan Hoxha sjellin puthjen e tyre, KUJDES! Po e dëgjuat do fiksoheni keq pastaj (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*