Albin Kurti: “Allahile Ramush mos na shaj për Díalogun kur vet ia latë Thaçit në dorë”

created by Polish

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë ditës së sotme ka replikuar me Kryetarin e AAK-së Ramush Haradinaj duke i thënë se nuk është ai që i hik takimit me askend.

“Nuk flas vetëm për veten si individ. Është gabim të flasësh vetëm si palë, por duhet folur edhe për palën tjetër.

Nuk jam duke i ikur di alogut mbi parime, të përgatitur mirë. Nuk po ju ikë takimeve. Më vjen keq që a ku zoh em nga dikush që dialogun ia ka lënë ish-presidentit në kohën kur ai e kishte përqafuar projektin e shkëmbimi territorial”.

“Nuk i ik asnjë s fide, asnjë ballafaqimi. Pra, mos më a ku zoni pa drejt ësisht dhe mos harroni që s’harrojmë”.

Be the first to comment on "Albin Kurti: “Allahile Ramush mos na shaj për Díalogun kur vet ia latë Thaçit në dorë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*